Η πρόταση της Erre Due για ένα υπέρλαμπρο Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ!

Pen Οι γιορτές πλησιάζουν και εάν θέλετε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, αλλά ταυτόχρονα οικονομικό, τότε σας έχω την λύση! Μακιγιάζ με προϊόντα της Erre Due, η οποία έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα φετινά Χριστούγεννα!

Η έμπνευση του Χριστουγεννιάτικου μακιγιάζ της Erre Due έρχεται από το Παρίσι και το Cabaret.

Η Erre due θέλει να μας μεταφέρει στο Παρίσι, να περιπλανηθούμε στους φωταγωγημένους δρόμους, να χαθούμε στην Πόλη του φωτός και να βρεθούμε μπροστά από τα φημισμένα CABARE.

Θα πάρουμε από την λάμψη του Παρισιού, θα ζήσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με τα καινούργια προϊόντα της εταιρίας, τα οποία προσφέρουν λάμψη αστεριών σε χείλη και μάτια. Μοιράζουν κατακόκκινα  φιλιά. Μια σειρά που μόνο πρωταγωνίστρια μπορείς να είσαι.

Ήρθε η ώρα να λάμψεις, να ζήσεις και να χαρείς τα φετινά Χριστούγεννα!

Στην καινούργια συλλογή μακιγιάζ της Erre Due θα βρεις πολλά ιδιαίτερα προϊόντα, τα οποία μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως θες εσύ, δίνοντας κάθε φορά την ένταση που θέλεις στο πρόσωπό σου. Μπορείς να παίξεις με τις υφές, τα έντονα χρώματα και να δημιουργήσεις το δικό σου look!

Επειδή χρησιμοποιώ τα προϊόντα της ERRE DUE, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Έχει σταθερά χρώματα και όλα τα προϊόντα της εταιρίας εφαρμόζονται εύκολα. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι πρόκειται για πολύ οικονομικά και ποιοτικά καλλυντικά.

Για ένα λαμπερό μακιγιάζ ματιών!

Μπορούμε να παίξουμε ανάμεσα σε υγρές, κρεμώδεις σκιές με glitter, οι οποίες είναι αρκετά σταθερές. Δεν κολλάνε και δεν μουτζουρώνουν. Μπορούν να εφαρμοστούν μόνες τους, αλλά και πάνω από οποιαδήποτε σκιά για να προσφέρουμε ένα έντονο αποτέλεσμα.

Για τα χείλη έχουμε διάφορες επιλογές.

Με το starlight lip cream που είναι ένα κραγιόν με glitter καταφέρνουμε να δώσουμε λάμψη στα χείλη μας. Η ελαφριά του υφή (περιέχει 60% νερό) δεν κολλάει και υπόσχεται απαλή και βελούδινη αίσθηση.

Εάν θέλουμε κάτι πιο έντονο, μπορούμε να επιλέξουμε το φλογερό και παθιασμένο κόκκινο vinyl lip lacquer. Ενυδατώνει, γεμίζει τα χείλη και μειώνει τις λεπτές γραμμές. Το vinyl αποτέλεσμα κλέβει τις εντυπώσεις.

Υπάρχουν φυσικά και οι χαμηλών τόνων επιλογές, όπως το Perfect Matte Lipstick. Ένα τέλειο ματ κραγιόν που προσφέρει απαλή υφή και πλούσια απόδοση του χρώματος. Περιέχει βούτυρο από άγριο μάνγκο για αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα χείλη και βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.

Little Black Corset είναι ο τίτλος και μιλάμε για το Blusher & Highlighter.

Έχουν ανάγλυφο μοτίβο μικροσκοπικού corset. Προσφέρουν απαλό σαγηνευτικό χρώμα στα ζυγωματικά και εκλεπτυσμένη λάμψη στο πρόσωπο και στο σώμα. Η απαραίτητη πινελιά για πιο sexy make-up looks.

H Erre Due πάντα προσέχει την ποιότητα των προϊόντων. Στην εταιρία μπορείτε να βρείτε αρκετές επιλογές και να τις προσαρμόσετε στα δικά σας κριτήρια και στις δικές σας ανάγκες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Βάλτε λοιπόν το στυλ σας στο Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ σας και χαρίστε χαμόγελα και αγκαλιές στους αγαπημένους σας!

Πάντα να βλέπουμε τα πράγματα αισιόδοξα και να λάμπουμε!

Καλές γιορτές!

 

Σύνταξη & καλλιτεχνικό σχέδιο φωτογραφίας: Ιωάννα Μαργέλη (Beauty Editor & Fashion Illustrator with Beauty Products)

Follow: @makeup_illustrations

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & LikeNancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Ιωάννα Μαργέλη

Η τέχνη είναι διαχρονική και μέσα από αυτή χρησιμοποιώντας τα καλλυντικά τα οποία αντιπροσωπεύουν το εφήμερο, φτιάχνω έργα τέχνης. Η δημιουργία αυτής της στήλης, έχει ως απώτερο σκοπό κάθε εβδομάδα να σας παρουσιάζω καινούργια προϊόντα ομορφιάς, να φτιάχνουμε ωραία έργα και να ανταλλάσσουμε απόψεις γύρω από την ομορφιά και την τέχνη. Είμαι η Μαργέλη Ιωάννα, Beauty Editor and Fashion Illustrator with Beauty Products. @makeup_illustrations #drawingwithbeautyproducts

Δείτε Επίσης

Περιποίηση προσώπου: 3+1 tips για μαμάδες σε καραντίνα

Περιποίηση προσώπου: 3+1 tips για μαμάδες σε καραντίνα

Τώρα που είμαστε στην απομόνωση με τα παιδιά μας, πρέπει να τα απασχολούμε συνεχώς. Όμως, …

Φτιάξτε μόνες σας ξεβαφτικό balm με 3 υλικά για υγιές και βαθιά ενυδατωμένο δέρμα

Φτιάξτε μόνες σας ξεβαφτικό balm με 3 υλικά για υγιές και βαθιά ενυδατωμένο δέρμα

Τα cleansing balm είναι μέθοδος ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι, αφαιρεί αποτελεσματικά το make up …

Tips για άμεση ενυδάτωση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας

Tips για άμεση ενυδάτωση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας

Οι ξηρές και  ευαίσθητες επιδερμίδες είναι και οι πιο απαιτητικές, αφού χρειάζονται έξτρα φροντίδα και …

3+1 πολύτιμα μαθήματα ομορφιάς που μας διδάσκει η δεκαετία των 20

Τη στιγμή που φτάνουμε στην δεκαετία των 20 αρχίζουμε να κατανοούμε καλύτερα το δέρμα μας …

Verified by ExactMetrics