Σχέση σκορπιού με καρκίνου

Σκορπιός – Καρκίνος: Ζευγάρι βγαλμένο από κλασσική ρομαντική ταινία.

Pen«Love is in the air» και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Θα έλεγα ότι αυτή η σχέση είναι σαν εκείνες που συναντάμε στις ρομαντικές ταινίες, όπως προανέφερα.

Όμως αυτός ο συνδυασμός είναι τόσο παραμυθένιος όσο ακούγεται;

 Στην σχέση…

Αρχικά, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι και οι δυο ανήκουν στα ζώδια του Νερού. Διαθέτουν εξίσου ευαισθησία, ισχυρά συναισθήματα, ρομαντισμό, αλλά και οξυθυμία όμως προτού αναλύσουμε την σχέση αυτή ας αναφέρουμε τις επιθυμίες του κάθε ζωδίου από μια σχέση.

Πρώτα από όλα ο Σκορπιός μας είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο καθώς οι προτιμήσεις και προσδοκίες του είναι υψηλές. Αν ο ίδιος το επιθυμήσει μπορεί να γίνει ιδιαίτερα προσαρμοστικός. Όταν όμως δεν τον εκφράζει το ταίρι του τότε έχετε «γεια βρυσούλες». Ο Σκορπιός μας θα επιτεθεί με το κεντρί του.

Ζηλεύει ο Σκορπιός;

Πιο συγκεκριμένα, για έναν Σκορπιό ο ιδανικός σύντροφος είναι εκείνος που διαθέτει ηρεμία, σεξουαλικές ικανότητες (βέβαια αφού μιλάμε για τον Σκορπιό τον Βασιλιά του έρωτα), πίστη και αφοσίωση. Αλλά και να μην ζηλεύει (γκου χου γκου χου αν υπήρχε βραβείο ζήλιας όλοι ξέρουμε σε ποιόν θα πήγαινε).

Πάνω από όλα όμως θέλει έρωτα και έντονα συναισθήματα να κυριαρχούν στη σχέση του.

Γενικότερα ο Σκορπιός είναι της λογικής: «ότι δίνεις παίρνεις.» Ειδικότερα είναι δοτικός μέχρι ενός σημείου. Διαθέτει ρομαντισμό μέχρι ενός σημείου όμως. Αν δει πως δεν υπάρχει προσπάθεια από τη μεριά του συντρόφου του τότε σταματά και ο ίδιος να προσπαθεί και εννοείται χωρίζει. Όμως σε πληροφορώ πως θα εξαντλήσει κάθε σταγόνα υπομονής που διαθέτει και όταν νιώσει ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλο τότε θα αποχωρήσει.

Είναι πιστός όταν είναι πολύ ερωτευμένος με το ταίρι του!

Όταν όμως δεν υπάρχει χημεία τότε θα φλερτάρει από δω και από κει μόνο για επιβεβαίωση. Σαφώς και δεν θέλει να σε πληγώσει για αυτόν τον λόγο και ποτέ δεν παραδέχεται τίποτα και είναι κρυψίνους, οπότε και να απιστήσει δεν θα το μάθεις ποτέ.

Επιπλέον λειτουργεί ναρκισσιστικά, ύπουλα και κυνηγά οτιδήποτε ωφέλιμο για εκείνον.  Μην διανοηθείς να κοροϊδέψεις, ή να κρύψεις κάτι από έναν Σκορπιό θα σε πιάσει στα πράσα και δεν σε σώζει κανείς . Τέλος να συμπεριλάβω το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα εκδικητικός αν και ποτέ δεν θα σε ξεχάσει και ας λέει ότι σε έχει ξεπεράσει. Ο Σκορπιός είναι από τα ζώδια που δύσκολα θα προχωρήσει σε σοβαρή σχέση διότι αδυνατεί να ξεχάσει το παρελθόν. Όμως αν βρει το κατάλληλο ταίρι μπορεί να ξεχάσει τα πάντα.

Όσον αφορά τα Καρκινάκια μας…

Είναι πολύ ευαίσθητα, γαλήνια, ρομαντικά οπότε επιζητούν αυτού του είδους τα χαρακτηριστικά και σε έναν σύντροφο. Ο Καρκίνος ερωτεύεται κεραυνοβόλα και πολύ γρήγορα. Δεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις ότι διαθέτει το μενού θα το δεχτεί. Εξοικειώνεται με οτιδήποτε, δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στυλ απλά θέλει φροντίδα, αγάπη και προδέρμ.

Θέλει συναισθήματα!

Πιο συγκεκριμένα, θέλει τον κλασσικό παλιό ρομαντισμό. Θέλει προσοχή και κανακέματα.  Μην διανοηθείς να δώσεις την προσοχή σου αλλού γιατί ζηλεύει πάρα πολύ. Δεν πρόκειται να σε χωρίσει γιατί θα σου έχει ιδιαίτερη αδυναμία αλλά θα στενοχωρηθεί πολύ και θα γίνει καχύποπτος και οξύθυμος (μην νομίζεις ότι δεν μπορεί να γίνει οξύθυμος.)

Όμως παρόλα αυτά η αγάπη του και το ενδιαφέρον του δεν πρόκειται να αλλάξει για σένα. Σε όποια δυσκολία και να βρεθεί μπροστά στη σχέση του Καρκίνου εκείνος θα σταθεί βράχος δίπλα στον σύντροφό του και ως ζώδιο που από φύση του του αρέσει να δίνει βοήθεια θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ιδιαίτερα και θα σου εκφράζει καθημερινώς την αγάπη του.

Κάνε όνειρα για το κοινό σας μέλλον…

Γενικότερα εδώ που τα λέμε από την πρώτη στιγμή που θα σε αντικρίσει θα έχει κάνει ήδη σχέδια για τον γάμο σας αλλά και τα βαφτίσια των πέντε παιδιών σας (να μην σου φαίνεται καθόλου περίεργο είναι λάτρης των παιδιών και θέλει πολλά).

 Είναι πιο πιστός και από στρατιώτη.

Δεν  θα απιστήσει εύκολα διότι είναι αφοσιωμένος στο να σε κάνει ευτυχισμένη/ο. Τέλος θα σου δίνει τόσα συναισθήματα και τόση προσοχή που μπορεί να γίνουν αποπνικτικά για σένα  όμως να ξέρεις πως ότι κάνει το κάνει από αγάπη.

Όσον αφορά τη σχέση τους μαζί από την πρώτη όψη βλέπουμε πως και οι δύο είναι ζώδια του Νερού οπότε είναι το απόλυτο ταίριασμα…

Για ξανά σκέψου…

Αρχικά να αναφέρω πως κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά ακόμα και αν ανήκει στον ίδιο οίκο. Στην προκειμένη περίπτωση ο Σκορπιός είναι ο πιο φιλελεύθερος από τα ζώδια του Νερού και αν μη τι άλλο δεν αντέχει την καταπίεση, την υπερβολική ζήλια και την γκρίνια.

Εν αντιθέσει, ο Καρκίνος είναι γκρινιάρης και επιζητεί συνεχή προσοχή αλλιώς θεωρεί πως έχεις απιστήσει. Γενικότερα ο Καρκίνος κάνει διάφορες εικασίες με το μυαλό του και μπορεί να χάσει τον έλεγχο με την ζήλια. 

Όπως και ο Σκορπιός μόνο που εκείνος δεν θέλει να του το εκφράζουν. Από την άλλη ο Καρκίνος διαθέτει μια αφέλεια, μια παιδικότητα και μια ανωριμότητα. Ενώ ο Σκορπιός είναι πιο σοβαρός στη σχέση του και εγκρατείς. Προσπαθεί να μην χάνει ποτέ τον έλεγχο.

Ένα κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ο εγωισμός!

Και οι δυο τους μπορούν να γίνουν πολύ νάρκισσοι αν πληγωθούν, αλλά και πολύ εκδικητικοί. Οπότε σίγουρα δεν συμφέρει να πληγώσουν ο ένας τον άλλον, αλλιώς θα υπάρχει ένας συνεχής πόλεμος μεταξύ τους.

Αυτή τη σχέση θα τη χαρακτήριζα on – off διότι χωρίζουν, αλλά πάντα θα μονιάζουν διότι δεν μπορούν να διαγράψουν κάποιον και ας είναι τοξικός για εκείνους. Η αγάπη που θα χουν ο ένας για τον άλλον θα τους ενώνει πάλι μαζί. Σαφέστατα, θα υπάρχουν πολλοί τσακωμοί σε αυτή τη σχέση γιατί από τη μια ο Σκορπιός δεν αντέχει την γκρίνια και την πολύ προσαρμοστικότητα του Καρκίνου και ο Καρκίνος δεν μπορεί την πολύ ανεξαρτησία που θέλει ο Σκορπιός. Αλλά και τις πολλές εντάσεις.

 Τα θετικά σε αυτή τη σχέση είναι πολλά…

Αρχικά ο ρομαντισμός και τα ισχυρά συναισθήματα δε θα λείψουν. Ο Σκορπιός θα πει εύκολα το σ’αγαπώ σε αυτή την περίπτωση που δεν το λέει και πολύ εύκολα ειδικά αν δεν τον νιώθει έντονα…

Όμως ο Καρκίνος του εμπνέει οικειότητα αρκετή για να εμπιστευτεί και να εκμυστηρευτεί τα όνειρά του και τις βαθιές του επιθυμίες και γενικότερα να ανοιχτεί περισσότερο. Ο Καρκίνος θα είναι πιο σοβαρός και θα μάθει να δείχνει την αγάπη του και με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.

 Με το σεξ τι γίνεται;

 Σεξ ή έρωτας; Πολύ καλή ερώτηση!

Η απάντηση είναι και τα δύο. Μα είναι τόσο υπέροχος αυτός ο συνδυασμός, αυτή η χημεία, αυτό το πάθος. Σίγουρα αυτοί οι δυο ξέρουν πότε χρειάζεται το σεξ και πότε ο έρωτας. Αν και προτιμούν τον έρωτα ειδικά μετά τον τσακωμό.

Μιας και ομιλώ για τσακωμό λατρεύουν το σεξ μετά από τον τσακωμό, ή το σεξ επανασύνδεσης. Γενικά όποια κατάσταση απαιτεί έντονο συναίσθημα το λατρεύουν. Θέλουν η κάθε σεξουαλική τους στιγμή να είναι κορυφαία. Από τη μία έχεις τον βασιλιά του σεξ τον Σκορπιό ο οποίος ικανοποιεί την κάθε σεξουαλική επιθυμία του Καρκίνου με επιτυχία. Από την άλλη όμως, ο Καρκίνος είναι πιο ανοιχτός σε εναλλαγές στο σεξ και παίρνει πρωτοβουλίες. Είναι πιο ανοιχτός και λιγότερο ντροπαλός.

Για να εξιτάρεις έναν Σκορπιό πρέπει να παίξεις με το μυαλό του…

Είναι δύσκολο να παίξεις με το μυαλό του διότι έχει πονηρό μυαλό και είναι πολύ χειριστικός. Συνεπώς, είναι δύσκολο να τον δαμάσεις ή να τον χειριστείς. Αλλά αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και του εμπνεύσεις οικειότητα τότε θα είναι εύκολο να τον ερεθίσεις. (Καλά όχι πως τα εσώρουχα δεν τον ερεθίζουν, αλλά η εξυπνάδα τον σαγηνεύει πολύ).

Ο Καρκίνος δεν είναι και τόσο δύσκολη περίπτωση!

Εξιτάρεται πολύ εύκολα ειδικά όταν έχει δίπλα του τον άρχοντα του σεξ. Τον ελκύουν πολύ το σοβαροφανές στυλ και το μυστηριώδες. Εν παραδείγματι αν δει ένα κομψό νυχτικό, ή μια ρόμπα εξιτάρεται εύκολα και θέλει να ανακαλύψει τι υπάρχει από μέσα.

Τέλος αυτοί οι δυο έλκονται ο ένας από τον άλλον σαν μαγνήτες και γνωρίζουν πώς να ικανοποιήσουν τα θέλω του άλλου. Ο Καρκίνος παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και συνηθίζει τις εναλλαγές και ο Σκορπιός μαθαίνει να είναι πιο συναισθηματικός και τρυφερός αλλά με την απαραίτητη δόση πάθους.

 Θα ανέβουν τα σκαλιά την εκκλησίας;

Τι να πρωτοπώ για αυτόν τον γάμο… Σίγουρα ότι η απόφαση για γάμο ήταν βιαστική και έγινε σύντομα. Βλέπεται τους συνεπήρε η αγάπη και τα συναισθήματα και έτσι παντρεύτηκαν τα παιδιά. Άντε και στα δικά μας!

 Ο Σκορπιός ως σύζυγος είναι ο καταλληλότερος για τον Καρκίνο. Αρχικά, ο έρωτας τους δεν θα ξεθωριάσει και πιστέψτε με θα είναι ανθεκτικός στον χρόνο και θα φροντίσει πολύ ο Σκορπιός γι’αυτό. Αναλυτικότερα θα είναι τρυφερός, περιποιητικός και θα παραμείνει ρομαντικός. Όπως και στην σχέση του δεν θα αλλάξει χαρακτήρα. Πάντα θα προσγειώνει το Καρκίνο γιατί όσο και να μεγαλώσει, ότι ευθύνες και να αναλάβει πάντα θα διαθέτει λίγη ανωριμότητα και πάντα θα κρύβει ένα μικρό παιδί μέσα του που θέλει προσοχή και κοπλιμέντα.

Ο Καρκίνος από την άλλη, θα είναι άκρως στοργικός, άκρως ρομαντικός και θα κρατά την σπίθα αναμμένη όσος χρόνος και αν περάσει. Θα το χαρακτήριζα ως το ζεύγος που θα κάθεται στον καναπέ και θα χουχουλιάζει βλέποντας ρομαντικές ταινίες. Όμως μην νομίζεις πως θα κάνουν μόνο αυτό. Σε πληροφορώ πως ο Σκορπιός είναι λάτρης των ταξιδιών και των εμπειριών και εννοείται ο Καρκίνος ακολουθεί.

Ένα επίσης αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως είναι και οι δυο καλοφαγάδες. Ως γνωστόν ο Καρκίνος είναι από τα νοικοκυρεμένα ζώδια που του αρέσει να περιποιείται τον σύζυγο του και να του μαγειρεύει καλά φαγητά. Άπαξ και ακούσει φαγητό ο Σκορπιός θα το τιμήσει δεόντως. Είναι καλοφαγάς βλέπεται, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον σαν κομμάτια του παζλ.

Ως γονείς πως είναι;

Μπορώ να πω πως είναι πολύ τρυφεροί και δοτικοί (ειδικά ο Καρκίνος). Τώρα όσον αφορά την υποστήριξη εκεί τα χαλάμε λίγο με τον Σκορπιό. Ο Σκορπιός είναι άκρως προκατειλημμένος  και δεν συμφωνεί με όλες τις αποφάσεις των παιδιών του. Είναι ο γονιός που θέλει τα παιδιά του να είναι μελετηρά ή να λειτουργούν με τον σωστό τρόπο σε όλα.

Τέλος ο Καρκίνος είναι υπερπροστατευτικός με όλη τη σημασία της λέξεως. Δεν θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά του και είναι ο γονιός που θέλει συνεχώς αγκαλίτσες και είναι ο γονιός που παίρνει 20 τηλέφωνα την ημέρα για να επιβεβαιώσει ότι το παιδί του είναι καλά. Η αγάπη του μπορεί να γίνει αποπνικτική. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται ποτέ κανένας από τους δυο να παραμελήσει τα παιδιά του. Αλλά δεν θα παραμελήσουν ποτέ και τον γάμο τους!

 

 

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog @nancysblogspot

 

 

 

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics