pxl

The Commuter: Η ταινία που σίγουρα θα σε καθηλώσει!

PenH ταινία  «The Commuter», προκαλεί την αγωνία που χρειάζεται κάθε θεατής για να μην βαρεθεί. Από την αρχή ως το τέλος, λοιπόν, επικρατεί ένα τεράστιο ενδιαφέρον! Τα λόγια είναι περιττά μπροστά στο σενάριο, τις καλογυρισμένες σκηνές αλλά και στην εξέλιξη των χαρακτήρων. Αποκλειστικά σε ένα χώρο όπως είναι το τρένο, το οποίο βρίσκεται σε τροχιά…

Σενάριο

Mε πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Liam Neeson ως «Μάικλ», έναν οικογενειάρχη ασφαλιστή που τον βλέπουμε να ακολουθεί την καθημερινή του συνήθεια η οποία θα ανατραπεί. Ο Μάικλ βρίσκεται στην καθημερινή του διαδρομή με τη συγκοινωνία που οδηγεί προς το σπίτι του.

Εκεί που όλα κυλάνε ομαλά, ξαφνικά γνωρίζει έναν περίεργο ξένο μέσα στο τρένο. Στην συνέχεια, εξαναγκάζεται απειλητικά να αποκαλύψει την ταυτότητα ενός κρυμμένου επιβάτη κατά την διάρκεια που το τρένο βρίσκεται σε τροχιά, πριν την τελευταία στάση.

Καθώς θα προσπαθήσει να λύσει όλο αυτό τον γρίφο με αντίπαλο τον χρόνο, συνειδητοποιεί ότι ένα δολοφονικό σχέδιο έχει σχεδιαστεί πίσω από την πλάτη του. Άθελά του βοηθάει στο να πραγματοποιηθεί ένα μέρος του σχεδίου. Έμμεσα, λοιπόν, αυτός φαίνεται ότι θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτήν την εγκληματική συνωμοσία…

Μήπως, όμως, αυτό το δολοφονικό σχέδιο θέτει σε κίνδυνο και άλλες ζωές;

liam
Φωτογραφία: batsenales.wordpress.com

Από την αρχή έως το τέλος, η ταινία ξεκαθαρίζει τους σκοπούς της και με μπόλικη δράση σε μεταφέρει στην λύση αυτού του γρίφου.

Μια καθηλωτική ταινία θα έλεγα που γυρίστηκε για να ξεχωρίσει, αλλά και να κάνει τον θεατή να περάσει ένα πολύ ενδιαφέρον δίωρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε όσες ταινίες συναντάμε τον πολυαγαπημένο αυτόν ηθοποιό, η ερμηνεία του είναι πάντα συγκλονιστική και δεν σε αφήνει ποτέ με το παράπονο.

Σας αφήνουμε το trailer για το τέλος!

 

 

Σύνταξη: Μαριάννα Οικονόμου

Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: www.goodfon.com

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Μαριάννα Οικονόμου

Οι ονειροπόλοι ποτέ δεν εγκαταλείπουν τα όνειρά τους. Η παιδικότητα είναι τόσο σπάνια που δεν προδίδεται, αλλά ούτε σε εγκαταλείπει. Μεταδίδεται με γρήγορους ρυθμούς για να θυμίζει σε όλους την μικρή αθωότητα που κρύβουν μέσα τους. Αν είχα μια ευχή σε όλη την διάρκεια της ζωής μου, θα επέλεγα όλοι να ξαναγινόντουσαν μια μέρα παιδιά.

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics