Όταν το δεδομένο σου γίνει ζητούμενο, τότε τι κάνεις;

0
24
bye

Είναι ωραίο να θεωρείς κάποιον δεδομένο σου, γιατί πολύ απλά τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου. Σου αρέσει να ξέρει ότι υπάρχει εκεί έξω ένα σιγουράκι σου, που όταν του σφυρίξεις θα τρέξει πίσω σου. Όταν όμως χάσεις το δεδομένο σου, τι θα κάνεις;

Ο δεδομένος λατρεύτηκε κατά την αποχώρησή του!

Νιώθεις σιγουριά ότι και να ξεμείνεις από συναισθήματα, από καβάτζες και  από σχέση, θα έχεις το δεδομένο σου να σε περιμένει για να παίξεις λίγο μαζί του. Είναι εκεί πάντα για σένα…  Με ένα μήνυμά σου θα καταφέρεις αυτό που θες, θα σε κηνυγήσει ξανά και θα ασχοληθείς για λίγο μαζί του μέχρι να βαρεθείς και να προχωρήσεις στον επόμενο έρωτα. Όταν κάτι πάλι στραβώσει στον ορίζοντα, θα ξέρεις ότι έχεις το δεδομένο σου και είσαι μια χαρά!

Θα έρθει η μέρα που το δεδομένο, θα γίνει ζητούμενο. Δεν θα απαντάει στα μηνύματά σου και δεν θα ασχολείται μαζί σου. Εκεί τι κάνεις; Θα νιώσεις ότι έχασες το σιγουράκι σου και δεν θα έχεις πια καβάτζα. Να, λοιπόν, που οι ρόλοι αντιστράφηκαν, θα τρέχεις εσύ πίσω από κάτι που πλέον ονομάζεται «ζητούμενο»!

Τώρα εσύ θα κυνηγάς το «πρώην δεδομένο» σου…

Όλα πλέον ανήκουν στο παρελθόν και τα πράγματα πήραν μια άλλη τροπή. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι καιροί άλλαξαν. Ήρθε η στιγμή που εσύ θα αναρωτιέσαι που πήγε το δεδομένο σου, γιατί άλλαξε συμπεριφορά απέναντί σου. Θα σου λείπει, διότι τώρα δεν έχεις κάτι παρόμοιο στην ζωή σου.

Αρχίζεις, λοιπόν, τώρα τις προσπάθειες κατάκτησης του πρώην δεδομένου σου. Θα κάνεις την πρώτη κρούση με ένα μήνυμα, για να δεις πως θα σου απαντήσει, ή ακόμα καλύτερα αν θα σου απαντήσει. Εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν για σένα, γιατί μόλις έχασες κάτι που σου «άνηκε».

Αν δεν νιώσεις, δεν θα καταλάβεις.

Τώρα νιώθεις, όπως ένιωθε το δεδομένο σου όταν έτρεχε από πίσω σου και εσύ έκανες ότι δεν το βλέπεις. Εσύ αγνοούσες και αυτό προσπαθούσε να σε κατακτήσει. Ήρθες στην θέση του τώρα, κατάλαβες πως ένιωθε; Αν κατάλαβες βάλε στην άκρη τον εγωισμό σου και μίλησέ του ξεκάθαρα. Να έχεις την μαγκιά να πεις ότι δεν αντέχεις χωρίς την παρουσία του στην ζωή σου. Να του πεις με ειλικρίνεια ότι τώρα που με γράφεις εγώ κόλλησα μαζί σου!

Εσύ διαθέτεις την μαγκιά και τα κότσια να το πεις;

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Like us on Facebook & Follow us on Instagram