Νάνσυ Αβραμοπούλου: Μίλησε για το Nancy's Blog, την σκλήρυνση κατά πλάκας & το νέο site! [Βίντεο]

0
239

Είχα την χαρά να δώσω την πρώτη μου συνέντευξη ως δημοσιογράφος και κάτοχος του Nancy’s Blog σε μια ταλαντούχα και γνωστή Youtuber, την Αννίτα Σπιθάκη, η οποία ομολογώ ότι με εξέπληξε ευχάριστα με τις ερωτήσεις της. Σε αυτή τη συνέντευξη μπορώ να πω ότι θα με γνωρίσετε καλύτερα, είμαι ο εαυτός μου και μιλάω για ΟΛΑ!

Τι ειπώθηκε σε αυτή τη συνέντευξη!

Ξεκινώντας από τη δουλειά μου και για το πώς πήρα την απόφαση να σπουδάσω δημοσιογραφία, μέχρι το πώς αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου site. Στο σημείο αυτό, η Αννίτα Σπιθάκη μου έδωσε την ευκαιρία να μιλήσω για όσους πίστεψαν σε μένα, αλλά και σε όσους θέλησαν να με αποθαρρύνουν.

Η σκλήρυνση κατά πλάκας κι εγώ – «Οι γιατροί κόντεψαν να με τρελάνουν»

Όπως σου έχω ξαναγράψει σε άλλο άρθρο μου έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Στη συνέντευξη θα με δεις και θα με ακούσεις να μιλάω για το αυτοάνοσό μου- από το πρώτο σύμπτωμα της νόσου, μέχρι την τελική αποδοχή της από εμένα και τους οικείους μου. Είναι τελικά η πολλαπλή σκλήρυνση κληρονομική νόσος; Σε αυτή τη συνέντευξη θα μάθεις όλη την αλήθεια!

Νέο site!

Ναι, είπα να μιλήσω για ΟΛΑ και δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο νέο site μου που σε λίγες μέρες θα βρίσκεται online!

Next Station: Σχέσεις!

Εδώ κι αν τα είπαμε ΟΛΑ!!! Από το αν θέλω να παντρευτώ, μέχρι αν θα δεχόμουν να με απατήσει ο σύντροφός μου. Εδώ αποκαλύπτω τι λείπει πραγματικά από τη ζωή μου…

Challenge!

Ποια θα βρει τις περισσότερες γεύσεις παγωτών;

Η Αννίτα βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο να με αποφορτίσει μετά από όλα τα σοβαρά που είπαμε και τι καλύτερο από μια δοκιμασία γευσιγνωσίας παγωτού. Θα ξεκαρδιστείτε από τις αντιδράσεις μας, πάντως εμείς διασκεδάσαμε και γλυκαθήκαμε αρκετά!

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα!  

 

Ευχαριστώ θερμά την αγαπημένη σε όλους Αννίτα Σπιθάκη – YouTuber για την όμορφη συνέντευξη που μου πήρε, αλλά και τον  Στράτο Γιαννατσή για την όμορφη εικόνα του βίντεο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελευθερία Μαρίνου για την βοήθειά της και τις γεύσεις που μας έδωσε να απολαύσουμε στο Challenge Παγωτού.

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram