Σύζυγος, είναι ο άνθρωπός σου! Αυτός που αποφασίσατε από κοινού να μοιραστείτε τη ζωή σας

0
604
Ο σύζυγός σου είναι ο άνθρωπος σου!

Σύζυγος είναι αυτός που θέλεις μόνο μαζί του να βαδίσεις το ίδιο μονοπάτι στο δρόμο που λένε “ΖΩΗ”. Ο άνθρωπος που πάνω του έχτισες τα όνειρά σου και φαντάστηκες τη ζωή σου μαζί του μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Εκείνος που πιστεύεις ότι δεν υπάρχει καλύτερος για σένα. Που είναι ο ιδανικός, ο τέλειος (κι ας έχει κάποια ελαττώματα- όλοι έχουμε άλλωστε!).

Στα μάτια του βλέπεις τον κόσμο όλο! Πόσα λένε αυτά τα μάτια… Είναι γεμάτα αγάπη και υποσχέσεις! Στην αγκαλιά του νιώθεις σαν μικρό παιδί… Εκεί φαντάστηκες την οικογένεια που θα ήθελες να δημιουργήσετε μαζί.

Στα στιβαρά του μπράτσα και στη δύναμη της ψυχής του εναπόθεσες τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου. Και κατάφερε να τις “σηκώσει” μία- μία και συνεχίζει να το κάνει ακούραστα και αδιάκοπα.

Είναι ο μεγαλύτερος συμπαραστάσης σου και ο πιστός συνοδοιπόρος σου στην καθημερινότητα της ζωής. Αυτός που αντικρίζεις πρώτον κάθε πρωί και τελευταίο κάθε βράδυ.

Εκείνος που είναι το άλλο σου μισό, που σε συμπληρώνει σε όλα! Το αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου! Αυτός που σου λείπει, όταν δε βρίσκεται κοντά σου.

Είναι πάντα δίπλα σου! Πιστεύει σε σένα και σε ενθαρρύνει σε κάθε νέο σας ξεκίνημα!

Εκείνος που κάποιες φορές διαφωνείτε, αλλά πάντα στο τέλος βρίσκετε τον λόγο να συμφωνείτε. Όταν σου χαμογελάει, φωτίζεται ο κόσμος όλος! Όταν σε αγκαλιάζει, ξεχνάς ό,τι σε προβληματίζει! Όταν σου σφίγγει το χέρι, δε φοβάσαι!

Είναι η δύναμή σου! Είναι ο άνθρωπός σου!

Να τον φροντίζεις και να τον αγαπάς όπως τον εαυτό σου!!

 

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram