Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Η ζωή της μέσα από τον φωτογραφικό φακό

0
53

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Χαρακτηριστική είναι μία φωτογραφία που είχε «ανεβάσει» με τον πατέρα της, Ν. Σακελλαρόπουλο, την επομένη της ανάδειξής της ως προέδρου του ΣτΕ.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι μία δυναμική γυναίκα, με πλούσια επαγγελματική, κοινωνική, αλλά και προσωπική ζωή. Σημειώνεται, δε, ότι υπήρξε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του ΣτΕ και εφόσον εκλεγεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας, θα είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.

Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι, πέρα από τα παραπάνω, είναι ένα ευαίσθητο άτομο. Φαίνεται, μάλιστα, η αγάπη της για τη φύση, τα ζώα και τον πολιτισμό.

Χαρακτηριστική είναι μία φωτογραφία που είχε «ανεβάσει» με τον πατέρα της, Ν. Σακελλαρόπουλο, την επομένη της ανάδειξής της ως προέδρου του ΣτΕ.

«Επειδή όλες αυτές τις όμορφες κ έντονες μέρες έχω τον πατέρα μου στο μυαλό μου, θέλησα να χρησιμοποιήσω μια κοινή μας φωτογραφία αυτήν ειδικά τη στιγμή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, μέσα από την καρδιά μου, για τα όμορφα λόγια, τη στήριξη, την αναγνώριση, την αγάπη και την εκτίμηση που μου προσφέρατε. Είναι ένα αίσθημα δικαίωσης μιας πορείας που αντανακλά όμως και στο δικαστήριο που υπηρετώ εδώ και 36 χρόνια. Εχω βαθιά συγκινηθεί από αυτό το δυνατό κύμα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Ο αυτοπεριορισμός που μου επέβαλε το λειτούργημά μου ίσως γίνεται εντονότερος τώρα, αλλά δε θα χαθούμε. Σας ευχαριστώ και πάλι καθεμία και καθένα ξεχωριστά», έγραψε στο Facebook η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Επιπλέον, το προφίλ της κ. Σακελλαροπούλου είναι γεμάτο από ταξίδια και τα παιδικά της χρόνια, ενώ δεν λείπουν οι φωτογραφίες με τους συναδέλφους της.

Τέλος, δεν λείπουν οι φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη, ο οποίος επίσης πέρασε από το δικαστικό σώμα, αλλά αποχώρησε για να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στις Βρυξέλλες.

Πηγή: ieidiseis.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram